925 hopeiset roikkuvat korvakorut omalle kuvalle

925 hopeiset roikkuvat korvakorut omalle kuvalle

Tuotekoodi: shkoukut
Saatavuus:
Varastossa
Hinta (sis. alv 24%): 34,60€

Vaihtoehdot

Kuvaus

Oma kuva näihin korviksiin! Korvakorujen lasit ovat läpimitaltaan 12mm. Lasi on sen kokoinen, ettei kuvassa tulisi olla liian paljon pientä yksityiskohtaa, mutta se sopii mainiosti esimerkiksi muotokuviin yms. Korupohjien materiaalina on aito sterlinghopea. 

Voit tehdä toivomuksia kuvankäsittelystä ja kuvan rajauksesta tekstikenttään. Kuvaa voidaan käsitellä monipuolisesti (kuuluu korujen hintaan). Kuva voidaan muuttaa esimerkiksi mustavalkoiseksi tai seepian väriseksi. Jonkin verran on mahdollista leikata ja liimata kuvan elementtejä ja reunoja on mahdollista joissakin kuvissa lisätä. Lähetä koruun haluamasi kuva tai kuvat liitetiedostona osoitteeseen riikka.luo@gmail.com. 

Kun valitset koruun sopivaa kuvaa, kannattaa huomiota kiinnittää siihen, että halutun kohteen ympärillä on riittävästi reunoja, koska pyöreä rajaus leikkaa reunoja radikaalisti. Myös kupera lasinpinta suurentaa kohdetta, mikä rajaa reunoja vielä enemmän. Jos et ole varma kuvan sopivuudesta tarkoitusta varten, voit lähettää sen jo ennen tilausta sähköpostilla riikka.luo@gmail.com ja tarkistan sen soveltuvuuden. Kannattaa lisäksi huomioida, että kuvassa on riittävästi kokoa, koska kovin pikselöitynyttä kuvaa voi olla vaikea käyttää korussa siististi. Pikselit näkyvät liian pienessä kuvassa varsinkin isommissa koruissa.

Muistathan, että tarvitset tekijänoikeudet korussa käyttämääsi kuvaan.   

Nämä korvakorut, kuten kaikki tilaustöinä tehdyt korut, lähetetään sinulle niiden omassa lahjarasiassaan ilman erillisiä postituskuluja.

Arvostelut (0)

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono            Hyvä

Liittyvät tuotteet