Teräksiset korvakorut omalla kuvalla

Teräksiset korvakorut omalla kuvalla

Tuotekoodi: korvkoromalla
Saatavuus:
Varastossa
Hinta (sis. alv 24%): 27,95€

Vaihtoehdot

Kuvaus

Oma kuva näihin korvakoruihin! Korvakorujen lasit ovat halkaisijaltaan 16mm. Hopeanväristen korvakorujen materiaalina on  nikkelitön ja lyijytön korumetalli. Näihin korvakoruihin kauppaan sisältyvät laadukkaat sterlinghopeiset (925 leimatut) koukut. Voit valita joko hopeanvärisen tai kirurginteräksisen pohjan. Hopeanvärinen vaatii kiillotusta säilyäkseen hyvänä. Kirurginteräksinen pohja on tummemman värinen, mutta säilyttää värinsä.

Voit tehdä toivomuksia kuvankäsittelystä ja kuvan rajauksesta tekstikenttään. Kuvaa voidaan käsitellä monipuolisesti (kuuluu korujen hintaan). Kuva voidaan muuttaa esimerkiksi mustavalkoiseksi tai seepian väriseksi. Jonkin verran on mahdollista leikata ja liimata kuvan elementtejä ja reunoja on mahdollista joissakin kuvissa lisätä. Lähetä koruun haluamasi kuva tai kuvat liitetiedostona osoitteeseen riikka.luo@gmail.com. Katsothan vielä lisäinfoa kuvan ominaisuuksista ja tekijänoikeuksista Koru omasta kuvasta - valikosta. 

Tilaustyöt lähetetään sinulle omassa lahjarasiassaan.

Katsothan vielä lisäinfoa kuvan ominaisuuksista ja tarvitsemistasi kuvan tekijänoikeuksista Koru omasta kuvasta - valikosta.

Arvostelut (0)

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono            Hyvä

Liittyvät tuotteet