Toimitus

Ajankohtaista toimitusehdoista

Koska kauppa toimii nykyisin osa-aikaisen työntekijän voimin (minun), toimitukset lähetetään aina viikonloppuisin. Jos tilauksellasi on kuitenkin kiire, ota yhteyttä asiakaspalvelu@bbling.fi ja pyydä tilauksen jouduttamista. Voit myös jättää viestisi kaupan chattiin. Jos chatissa näyttää siltä, etten heti vastaa tai ole paikalla, voit silti jättää viestisi sinne ja näen viestisi myöhemmin. Lisää pyyntöön tilausnumerosi tai nimesi, niin se riittää.

Kiitos ymmärryksestäsi,

Riikka Luo alias B Bling korukauppias

Ilmainen toimitus ja lähetystapa

Yli 20€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Tilauksiin, joiden arvo on vähemmän kuin 20€, lisätään 2,90€ toimitusmaksu. Tilaukset toimitetaan kirjepostina eli ne kannetaan kotiin saakka. Toimituksilla ei ole seurantaa. Saat viestin aina, kun tilauksesi on viety postiin. 

Toimitusajat

Tilaukset saadaan toimitetuksi yleensä 1-3 työpäivän aikana, mutta aika voi tilanteesta riippuen vaihdella 1-5 työpäivän välillä. Tilaustöiden toimitus (korut omilla kuvilla ja teksteillä) tapahtuu 3-10 työpäivässä. Tilausten ruuhkautuminen vaikuttaa toimitusaikaan kuten myös erilaiset kampanjat. Toimitusta on mahdollista kiirehtiä asiakkaan toiveesta. Laita pyyntöä kiirehtimisestä kaupan chattiin tai laita asiasta sähköpostia tilauksesi maksamisen jälkeen osoitteeseen asiakaspalvelu@bbling.fi. 

Lahjatilaukset

Lahjatilaukset voidaan toimittaa myös suoraan lahjansaajan osoitteeseen, jolloin paperinen tilausvahvistus jätetään tilauksesta pois. Jokainen tilaus sisältää yhden toimituksen. Jos haluat lähettää useampaan osoitteeseen, tee tilaukset kaupasta erikseen. Jos haluat lahjatilauseen liitettäväksi viestin tai kortin, se onnistuu.  Laita pyyntöä siitä kaupan chattiin tai laita asiasta sähköpostia tilauksesi maksamisen jälkeen osoitteeseen asiakaspalvelu@bbling.fi.