Toimitus

Ajankohtaista toimituksesta!

Riikka Luo (korukaupan kauppias) jää pienelle lomalle 11.5. ja palaa työmaalle jälleen maanantaina 21.5.2018. Kaikki 10.5. ja sitä ennen tehdyt tilaukset on toimitettu ennen lomaa. Loman aikana tehtyjä tilauksia aletaan käsitellä heti 21.5. lähtien. 

Aurinkoisia päiviä toivottaa,

Riikka

Ilmainen toimitus ja lähetystapa

Yli 20€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Tilauksiin, joiden arvo on vähemmän kuin 20€, lisätään 2,50€ toimitusmaksu. Tilaukset toimitetaan kirjepostina eli ne kannetaan kotiin saakka. Toimituksilla ei ole seurantaa. Saat viestin aina, kun tilauksesi on viety postiin. 

Toimitusajat

Tilaukset saadaan toimitetuksi yleensä 1-3 työpäivän aikana, mutta aika voi tilanteesta riippuen vaihdella 1-5 työpäivän välillä. Tilaustöiden toimitus (korut omilla kuvilla ja teksteillä) tapahtuu 3-10 työpäivässä. Tilausten ruuhkautuminen vaikuttaa toimitusaikaan kuten myös erilaiset kampanjat. Toimitusta on mahdollista kiirehtiä asiakkaan toiveesta. Laita pyyntöä kiirehtimisestä kaupan chattiin tai laita asiasta sähköpostia tilauksesi maksamisen jälkeen osoitteeseen asiakaspalvelu@bbling.fi. 

Lahjatilaukset

Lahjatilaukset voidaan toimittaa myös suoraan lahjansaajan osoitteeseen, jolloin paperinen tilausvahvistus jätetään tilauksesta pois. Jokainen tilaus sisältää yhden toimituksen. Jos haluat lähettää useampaan osoitteeseen, tee tilaukset kaupasta erikseen. Jos haluat lahjatilauseen liitettäväksi viestin tai kortin, se onnistuu.  Laita pyyntöä siitä kaupan chattiin tai laita asiasta sähköpostia tilauksesi maksamisen jälkeen osoitteeseen asiakaspalvelu@bbling.fi. 

Ennakkotilaus

Jos tuote on tällä hetkellä loppu, mutta tuotteessa lukee ennakkotilaa,on tuote tulossa varastoon 1-2 viikossa. Voit siis ennakkotilata tuotteen tarjoushintaan, jos tuote on tarjouksessa.