Toimitus

Ajankohtaista toimituksesta

Korukaupan toimitusajat ovat normaalisti 1-3 työpäivää ja tilaustöissä 2-5 työpäivää. Kampanjat kuitenkin ruuhkauttavat tilauksia, toivottavasti ymmärrät tämän. Teen parhaani, että tuotteet tulisivat sinulle mahdollisimman nopeasti.

Välillä myös muut työtehtävät viivästyttävät tilauksia, joten jos sinulla on jokin aikataulu tai toivomus tilauksesi suhteen, niin laita siitä AINA viestiä joko kaupan chattiin tai sähköpostiin asiakaspalvelu@bbling.fi. Pystyn sen sinulle yleensä toteuttamaan ja teen sen enemmän kuin mielelläni :) 

Jos chatti näyttää, etten ole paikalla, voit silti jättää viestisi. Olen useimmiten chatin äärellä vastaamassa reaaliajassa tai sitten saan viestisi myöhemmin. Lisää pyyntöön tilausnumerosi tai nimesi, niin se riittää.

Kiitos ymmärryksestäsi,

Riikka Luo

Ilmainen toimitus ja lähetystapa

Yli 20€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Tilauksiin, joiden arvo on vähemmän kuin 20€, lisätään 2,90€ toimitusmaksu. Tilaukset toimitetaan kirjepostina eli ne kannetaan kotiin saakka. Toimituksilla ei ole seurantaa. Saat viestin aina, kun tilauksesi on viety postiin. 

Toimitusajat

Tilaukset saadaan toimitetuksi yleensä 1-3 työpäivän aikana, mutta aika voi tilanteesta riippuen vaihdella 1-5 työpäivän välillä. Tilaustöiden toimitus (korut omilla kuvilla ja teksteillä) tapahtuu 3-10 työpäivässä. Tilausten ruuhkautuminen vaikuttaa toimitusaikaan kuten myös erilaiset kampanjat. Toimitusta on mahdollista kiirehtiä asiakkaan toiveesta. Laita pyyntöä kiirehtimisestä kaupan chattiin tai laita asiasta sähköpostia tilauksesi maksamisen jälkeen osoitteeseen asiakaspalvelu@bbling.fi. 

Lahjatilaukset

Lahjatilaukset voidaan toimittaa myös suoraan lahjansaajan osoitteeseen, jolloin paperinen tilausvahvistus jätetään tilauksesta pois. Jokainen tilaus sisältää yhden toimituksen. Jos haluat lähettää useampaan osoitteeseen, tee tilaukset kaupasta erikseen. Jos haluat lahjatilauseen liitettäväksi viestin tai kortin, se onnistuu.  Laita pyyntöä siitä kaupan chattiin tai laita asiasta sähköpostia tilauksesi maksamisen jälkeen osoitteeseen asiakaspalvelu@bbling.fi.