Korut omin kuvin tai tekstein

Tietoa tilaustöistä

Teen kuvataiteilijan ammattitaidolla lasikoruja asiakkaiden omista valokuvista ja teksteistä. Valmistamani korut teen huolellisesti ja asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Korujen valokuvat toimitetaan Riikka Luolle digimuodossa. Paperinen kuva on helppo muuttaa digitaaliseksi joko skannaamalla tai ottamalla siitä kuva digikameralla. Korun kuva-tiedosto voidaan  ladata tai "raahata"  tilauksen tekemisen yhteydessä. Kuvan voi myös lähettää liitetiedostona heti tilauksen tekemisen jälkeen sähköpostiin riikka.luo@gmail.com. Laitathan sähköpostiin kuvan lisäksi myös lähettäjän tiedot (tilauksentekijän nimi ja osoite).

Käytetyssä korussa on hyvä olla jonkin verran reunoja niin, että koruun haluttu kohde ei jää pois, kun se rajataan korupohjaan sopivaksi. Kuvatiedoston on hyvä olla myös riittävän suuri niin, että kuvan pikselit eivät näy valokuvassa. 

Kerro kuvan lähettämisen yhteydessä toiveet siitä, miten kuvaa rajataan ja väritoiveista. Kuvan väreihin on mahdollista tehdä hienosäätöä ja mustavalkoisen kuvan kontrastia on mahdollista lisätä. Värillinen on myös mahdollista muuttaa mustavalkoiseksi. Ilman toivetta olevat tilaukset teen parhaan näkemykseni mukaisesti.

Asiakkaalla täytyy olla tekijänoikeudet tilatussa korussa käytettävään kuvaan tai sitten tekijänoikeuksien omistajan lupa käyttää kuvaa korun tekemiseen. On myös hyvä huomioida, että asiakkaalla ei ole palautusoikeutta tuotteille, jotka valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Tilauksen tekemisen yhteydessä asiakas vakuuttaa, että kyseisen valokuvan käyttäminen ei loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, eikä siihen kohdistu mitään käyttö- tai muita oikeudellisia rajoituksia tai velvoitteita. Asiakas on velvollinen korvaamaan kaikki Tmi Riikka luo:lle aiheutuvat kustannukset ja korvaukset, jotka aiheutuvat kolmannen osapuolen vaatimuksista.

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko