Korut omin kuvin tai tekstein

Tietoa Riikka luon tilaustöistä

Teen kuvataiteilijan ammattitaidolla lasikoruja asiakkaiden omista valokuvista ja teksteistä. Valmistamani korut teen huolellisesti ja asiakkaiden toiveiden pohjalta. Nämä tuotteet ovat olleet suosittuja lahjoja ja käytetyn tekniikan vuoksi tulee koruista arvokkaan ja kauniin näköisiä.

Korujen kuvat toimitetaan Riikka Luolle digimuodossa. Paperinen kuva on helppo muuttaa digitaaliseksi joko skannaamalla tai ottamalla siitä kuva digikameralla. Kuvan aiheet voivat olla melkein mitä tahansa maan ja taivaan väliltä esimerkiksi ihmisiä, eläimiä, logoja, piirustuksia, tai vaikka maisemia. Lähetä haluamasi kuva (tai kuvat, jos kyseessä on korvakorut tai kalvosinnapit) liitetiedostona heti tilauksen tekemisen jälkeen sähköpostiin riikka.luo@gmail.com. Laitathan sähköpostiin kuvan lisäksi myös lähettäjän tiedot (tilauksentekijän nimi ja osoite). Jos tilaat useamman korun, mainitsethan minkä kuvan haluat mihinkin korupohjaan laittaa.

Käytetyssä korussa on hyvä olla jonkin verran reunoja niin, että koruun haluttu kohde ei jää pois, kun se rajataan korupohjaan sopivaksi. Kuvatiedoston on hyvä olla myös riittävän suuri niin, että kuvan pikselit eivät näy valokuvassa. 

Kerro kuvan lähettämisen yhteydessä toiveet siitä, miten kuvaa rajataan ja väritoiveista. Kuvan väreihin on mahdollista tehdä hienosäätöä ja mustavalkoisen kuvan kontrastia on mahdollista lisätä. Värillinen on myös mahdollista muuttaa mustavalkoiseksi ja reunoja voidaan lisätä tarpeen tullen. Ilman toivetta olevat tilaukset teen parhaan näkemykseni mukaisesti.

Asiakkaalla täytyy olla tekijänoikeudet tilatussa korussa käytettävään kuvaan tai sitten tekijänoikeuksien omistajan lupa käyttää kuvaa korun tekemiseenOn myös hyvä huomioida, että asiakkaalla ei ole palautusoikeutta tuotteille, jotka valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Tilauksen tekemisen yhteydessä asiakas vakuuttaa, että kyseisen valokuvan käyttäminen ei loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, eikä siihen kohdistu mitään käyttö- tai muita oikeudellisia rajoituksia tai velvoitteita. Asiakas on velvollinen korvaamaan kaikki Tmi Riikka luo:lle aiheutuvat kustannukset ja korvaukset, jotka aiheutuvat kolmannen osapuolen vaatimuksista.

Joulutontun terveisin,

Riikka Luo

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko