925 hopeiset nappikorvakorut omalle kuvalle

925 hopeiset nappikorvakorut omalle kuvalle

Tuotekoodi: shnapit
Saatavuus:
Varastossa
Hinta (sis. alv 24%): 29,95€

Vaihtoehdot

Kuvaus

Korvakorut omalla kuvalla aidolla sterlinghopeapohjalla (925) sekä lasilla. Korvakorujen lasi eli kuvaosa on läpimitaltaan 12mm. Myös korvakorujen stopparit ovat sterlinghopeaa.

Voit tehdä toivomuksia kuvankäsittelystä ja kuvan rajauksesta tekstikenttään. Kuvaa voidaan käsitellä monipuolisesti (kuuluu korujen hintaan). Kuva voidaan muuttaa esimerkiksi mustavalkoiseksi tai seepian väriseksi. Jonkin verran on mahdollista leikata ja liimata kuvan elementtejä ja reunoja on mahdollista joissakin kuvissa lisätä. Lähetä koruun haluamasi kuva tai kuvat liitetiedostona osoitteeseen riikka.luo@gmail.com. 

Kuvaa valitessa kannattaa huomiota kiinnittää siihen, että halutun kohteen ympärillä on riittävästi reunoja, koska pyöreä rajaus leikkaa reunoja pois. Pyöreä lasinpinta myös suurentaa kohdetta, mikä rajaa reunoja vielä enemmän. Jos et ole varma kuvan sopivuudesta tarkoitusta varten, voit lähettää sen jo ennen tilausta sähköpostilla riikka.luo@gmail.com ja tarkistan sen soveltuvuuden. Kannattaa myös kiinnittää huomio siihen, että kuvassa on riittävästi kokoa, koska kovin pikselöitynyttä kuvaa voi olla vaikea käyttää siististi ja tunnistettavasti korussa. Pikselit näkyvät helposti ainakin isommissa koruissa.

Muistathan, että tarvitset tekijänoikeudet korussa käyttämääsi kuvaan.   

Nämä korvakorut, kuten kaikki tilaustöinä tehdyt korut, lähetetään sinulle niiden omassa lahjarasiassaan ilman erillisiä postituskuluja.

Arvostelut (0)

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono            Hyvä

Liittyvät tuotteet