Riikka luon korukurssi, Oulun vadelmatarha 18.10.

Riikka luon korukurssi, Oulun vadelmatarha 18.10.

Tuotekoodi: nahkakorukurssi1
Saatavuus:
Varastossa
Hinta (sis. alv 24%): 35,00€
Kuvaus

Seuraava kurssi pidetään Oulun Vadelmatarhalla 18.10. klo 18.00-20.00 aiheena sulka-ja lehtikorut. Kurssia ennen on myös Riikka luon ystävämyynti, joka on kaikille avoin klo 16.00-18.00. Jos haluat varmistaa paikkasi kurssilla, voit ostaa paikkasi täältä kaupasta. Kurssin ostaneet ovat etusijalla, jos halukkaita osallistujia on enemmän kuin kymmenen.

Kurssilla opitaan perusasiaa koruntekemisestä ja materiaaleista sekä tehdään itselle ihania nahkakoruja. Voit tehdä kurssilla koruja oman osaamisesi mukaan. Tekemistä ei tarvitse jännittää. Työskennellään helpoilla välineillä, kuten esimerkiks saksilla ja kurssi sopii hyvin myös sellaiselle, jolla ei ole vielä kokemusta korujen tekemisestä. Voit esimerkiksi tehdä valmiita korumalleja tai suunnitella omasi alusta alkaen. Olen tukenasi joka askeleella ohjaamassa toimintaa. Tavoitteena on nauttia uuden oppimisesta ja saada hetki itselle mielekkään tekemisen lomassa hyvässä seurassa!

Kurssimaksu on 35€ (sis. alv 24%), mikä kattaa runsaan valikoiman materiaaleja sekä kakkukahvit. 

Ostaessasi tämän tuotteen (kurssin) ilmoittaudut samalla kurssille. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vielä erikseen kurssikirje sähköpostitse ennen kurssipäivää. Mukaan mahtuu 10 henkilöä ja kurssi järjestetään, kun osallistujia on 5. Jos joudut perumaan osallistumisesi, palautetaan lääkärintodistuksella koko kurssimaksu, muuten 50% maksusta. 

Lämpimästi tervetuloa! 

 -Riikka Luo

PS: LIsätietoja voit kysyä kaupan chatissa (kannattaa kysyä, vaikka näyttää siltä, että kauppias on offline) tai sähköpostilla riikka.luo@gmail.com. Myös viesteihin facebookissa vastataan.

HUOM! Ethän käytä kurssin ostamisessa alennuskoodia kurssihinnan alentamiseksi. 

Arvostelut (0)

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono            Hyvä