Riikka luon nahkakorukurssi

Riikka luon nahkakorukurssi

Tuotekoodi: nahkakorukurssi1
Saatavuus:
Loppu
Hinta (sis. alv 24%): 39,00€
Kuvaus

Kurssi on tältä erää pidetty. Uusi järjestetään lähiaikoina. Ilmoittelen ajankohdasta tarkemmin Riikka luon facebook-sivuilla. Jos tiedät jonkun työ- tai muunporukan, jolle tämä kurssi sopisi, niin ole yhteyksissä, tulen mielelläni sen teille ohjaamaan. 

Kurssilla opitaan perusasiaa koruntekemisestä ja materiaaleista sekä tehdään itselle ihania nahkakoruja. Voit tehdä kurssilla koruja oman osaamisesi mukaan. Kurssi sopii myös sellaiselle, jolla ei ole vielä kokemusta korujen tekemisestä. Voit esimerkiksi tehdä valmiita korumalleja tai suunnitella omasi alusta alkaen. Olen tukenasi joka askeleella ohjaamassa toimintaa. Tavoitteena on nauttia uuden oppimisesta ja saada hetki itselle mielekkään tekemisen lomassa hyvässä seurassa!

Kurssimaksu on 39€ (sis. alv 24%), mikä kattaa runsaan valikoiman materiaaleja sekä kupin kuumaa juotavaa. 

Ostaessasi tämän tuotteen (kurssin) ilmoittaudut samalla kurssille. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vielä erikseen kurssikirje sähköpostitse ennen kurssipäivää. Mukaan mahtuu 10 henkilöä ja kurssi järjestetään, kun osallistujia on 5. Jos joudut perumaan osallistumisesi, palautetaan lääkärintodistuksella koko kurssimaksu, muuten 50% maksusta. 

Lämpimästi tervetuloa! 

 -Riikka Luo

PS: LIsätietoja voit kysyä kaupan chatissa (kannattaa kysyä, vaikka näyttää siltä, että kauppias on offline) tai sähköpostilla riikka.luo@gmail.com. Myös viesteihin facebookissa vastataan.

HUOM! Ethän käytä kurssin ostamisessa alennuskoodia kurssihinnan alentamiseksi. 

Arvostelut (0)

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono            Hyvä