Riikka luon korukurssi

Riikka luon korukurssi

Tuotekoodi: nahkakorukurssi1
Saatavuus:
Loppu
Hinta (sis. alv 24%): 38,00€
Kuvaus

Tällä hetkellä ei ole sovittu seuraavaa kurssikertaa. Jos kuitenkin toivoisit nahka- tai muuta korukurssia (esimerkiksi kangaskorut tai enkelikorut) järjestettäväksi, voit olla yhteyksissä minuun joko kaupan chatissa, Facebookissa tai lähettää sähköpostia riikka.luo@gmail.com. Tulen mielelläni ohjaamaan ryhmää myös työpaikoille yms. Kaikki tarvittavat välineet ja tarvikkeet kuuluvat kurssihintaan ja tuon ne mukanani. Kokemukset kurssista ovat olleet pelkästään myönteisiä, joten voin lämpimästi suositella kurssia myös niille, joilla ei ole ennestään kokemusta korujen tekemisestä.

 

Kurssilla opitaan perusasiaa koruntekemisestä ja materiaaleista sekä tehdään itselle ihania nahkakoruja. Voit tehdä kurssilla koruja oman osaamisesi mukaan. Tekemistä ei siis tarvitse jännittää, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta koruntekemisestä, koska kurssilla työskennellään helpoilla välineillä, kuten esimerkiksi saksilla. Kurssin alussa läpikäydään muutama perusasia materiaalien työstöstä, jonka jälkeen voit tehdä valmiita korumalleja tai suunnitella omat korusi alusta alkaen. Olen tukenasi joka askeleella ohjaamassa toimintaa. Tavoitteena on nauttia uuden oppimisesta ja saada hetki itselle mielekkään tekemisen lomassa hyvässä seurassa!

Kurssimaksu on 38€ (sis. alv 24%), mikä kattaa runsaan valikoiman materiaaleja. Kaikki korvakorujen koukut ja muut ihon kanssa kontaktissa olevat osat ovat nikkelitöntä kirurginterästä.

Ostaessasi tämän tuotteen (kurssin) ilmoittaudut samalla kurssille. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vielä erikseen kurssikirje sähköpostitse ennen kurssipäivää. Mukaan mahtuu 10 henkilöä ja kurssi järjestetään, kun osallistujia on 5. Jos joudut perumaan osallistumisesi, palautetaan lääkärintodistuksella koko kurssimaksu, muuten 50% maksusta. 

Lämpimästi tervetuloa! 

 -Riikka Luo

PS: LIsätietoja voit kysyä kaupan chatissa (kannattaa kysyä, vaikka näyttää siltä, että kauppias on offline) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@bbling.fi. Vastaan mielelläni myös viesteihisi facebookissa.

HUOM! Ethän käytä kurssin ostamisessa alennuskoodia kurssihinnan alentamiseksi. 

Arvostelut (0)

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono            Hyvä