Riikka luo korut

Tästä kategoriasta löydät Riikka luo koruja, jotka kauppias, minä siis, kuvataiteen koulutuksen saanut Riikka Luo, olen suunnitellut ja valmistanut Suomessa. 

Puukoruja ovat esimerkiksi Palat ja kuutio korut. Ihanan kevyet Palat korut on valmistettu koivuvanerista Riikka luon ennestään tutuista muodoista yhdistelemällä "palat" uudelleen. Kuutio koruissa pääosaa näyttelevät värit, jotka on yhdistelty harkiten. Kangaskoruissa on myös käytetty värikkäitä kankaita mielenkiintoisista yksityiskohdista. Myös imetyskoruissa värit ovat tärkeässä roolissa ja ne on valmistettu elintarvikelaatuisesta silikonista. Vauva voi keskittyä paremmin imetykseen, kun voi samalla leikitellä korun helmillä.

Sulkakorvakoruja löytyy Riikka luon koruina sekä nahkaisina että kumisina. Jokainen sulka on leikattu käsin ja näin uniikki kappale. Sulkakorvakoruissa käytän useimmiten kierrätysmateriaaleja niin ketjuissa kuin nahassakin.

Lisäksi on valikoima lasikoruja tekstein ja kuvin. Kuvissa on käytetty perhealbumien aarteita ja teksteissä on mukana lämpimiä ajatuksia, minkä vuoksi ne sopivat mainiosti omaksi voimakoruksi tai lämminhenkiseksi lahjaksi. Lahjoja löytyy esimerkiksi äidille ja isälle, mummolle ja papalle niin isänpäiväksi, äitienpäiväksi kuin jouluksi.

Korupohjat, korvakorukoukut ja nappikorvakorujen tapit on valmistettu kirurginteräksestä, joka on ihoystävällinen nikkelitön materiaali. Olen toteuttanut myös erilaisia koruja asiakkaiden toivomusten mukaan kuten juhlakorvakorut 100-vuotiaan Suomen itsenäisyyspäivän juhliin. Jos sinulla on jokin korutoive, toteutan niitä enemmän kuin mielelläni. Laita viestiä sähköpostilla asiakaspalvelu@bbling.fi tai keskustele siitä kaupan chatissa ja suunnitellaan sinulle lempikorut yhdessä. 

Toivottavasti löydät kaupastani jotain mieluisaa, teen näitä suurella ilolla.

Isolla sydämellä terveisiä lähettää,

Riikka Luo

 

Järjestys:
Näytä:
Näytä: Lista Ruudukko