Toimitusehdot

Ajankohtaista toimitusehdoista

Koska kauppa toimii nykyisin osa-aikaisen työntekijän voimin (minun), toimitukset lähetetään aina viikonloppuisin. Jos tilauksellasi on kuitenkin kiire, ota yhteyttä asiakaspalvelu@bbling.fi ja pyydä tilauksen jouduttamista. Voit myös jättää viestisi kaupan chattiin. Jos chatissa näyttää siltä, etten heti vastaa tai ole paikalla, voit silti jättää viestisi sinne ja näen viestisi myöhemmin. Lisää pyyntöön tilausnumerosi tai nimesi, niin se riittää.

Kiitos ymmärryksestäsi,

Riikka Luo alias B Bling korukauppias

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilauksen tekijän täytyy olla täysi-ikäinen tai hänellä täytyy  olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Tilaaja voi halutessaan rekisteröityä kaupan asiakkaaksi, mikä nopeuttaa tilausten tekemistä.

Kauppias ottaa oikeudekseen perua tuotetilauksia tai sen osia, jos on tapahtunut inhimillinen virhe kuten esimerkiksi hinta on jäänyt tuotteen syöttämisen yhteydessä laittamatta tai tuotteen hinnaksi tulee virheellisesti ostoskorissa 0€. Jos haluat kuitenkin ostaa virheellisesti syötetyn tuotteen, ota yhteys asiakaspalveluun asiakaspalvelu@bbling.fi. Virheellisissä tilauksissa kauppias ottaa yhteyttä ostajaan heti virheen huomaamisen jälkeen.

Lahjatilaukset

Jos haluat lähettää tilatut tuotteet lahjaksi, voidaan tuotteet lähettää suoraan lahjansaajalle. Laita tilauksen toimitustietoihin lahjan saajan nimi ja osoitetiedot. Kauppias kirjoittaa lahjatilauksen mukaan kortin, jos laitat siihen kuuluvan viestin asiakaspalvelun sähköpostiin asiakaspalvelu@bbling.fi tilaamisen jälkeen. Lahja toimitetaan kauniisti pakattuna, kuten kaikki B Bling korukaupan korutuotteet. Huomioi, että lahjatilaus toimitetaan yhteen osoitteeseen. Jos haluat tilata useamman lahjan useaan eri osoitteeseen, voit joko tehdä tilaukset erikseen tai olla yhteyksissä kauppiaaseen kaupan chatin tai sähköpostin kautta asiakaspalvelu@bbling.fi, jolloin sovitaan toimituksista ja mahdollisista toimituskuluista yhdessä.

Maksutavat 

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä turvallisen Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa ostokset myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla, checkoutin kautta lasku- ja osamaksuvaihtoehtoja ovat Collector, Euroloan sekä Jousto.  

Tuotteiden toimitus

Asiakas vastaa siitä, että tilauksen osoitetiedot ovat oikein ja voimassaolevat. Lähetykset toimitetaan Suomen Postin kautta kirjepostina. Tilatut tuotteet lähetetään 1-6 seuraavan arkipäivän aikana. Käytännössä on tuotteet pystytty toimittamaan yleensä tilausta seuraavien 1-3 arkipäivien aikana. Postituksia on noin kakksi kertaa viikossa, ruuhkaisina aikoina enemmän. Tilaustyöt toimitetaan 2-5 arkipäivän kuluessa, sesonki aikoina voi toimitukset kuitenkin tästä vielä venyä. Löydät tiedon tästä toimitusehtojen ajankohtais-osuudesta.

Jos toivot nopeaa toimitusta, kysy siitä kaupan chatissa tai ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun riikka.luo@gmail.com.  Voit tiedustella myös mahdollisuutta noutaa tilaus kauppiaalta asiakaspalvelun sähköpostista asiakaspalvelu@bbling.fi.

Kaupassa myytävien tuotteiden määrät pyritään pitämään ajan tasalla. Jos tästä huolimatta jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoittaa kauppias tästä välittömästi. Halutessasi koko tilaus lähetetään heti puuttuvan tuotteen saamisen jälkeen ja tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Toimituskulut ja minimiosto

Toimitus on B Bling korukaupassa ilmainen yli 20€ tilauksille. Pientilausmaksu tätä pienemmille tilauksille on 2,90€. Valitse "Ilmainen toimitus"-vaihtoehto kassalla, kun tilauksesi on yli 20€. "Kiinteähintainen toimitus"-vaihtoehto veloittaa aina 2,90€ toimitusmaksun. Toimituskulut saattavat vaihdella kampanjoiden mukaan jonkin verran. Minimiosto B Bling korukaupassa on 7,95€.

Myyntialue

Verkkokaupan tuotteita toimitetaan ehtoihin kirjattujen kulujen mukaisesti Suomen alueelle. Toimitus Suomen ulkopuolelle voidaan kuitenkin hoitaa sovitusti. Laita tiedustelua tuotteiden ulkomaan toimituksesta sähköpostiin osoitteeseen asiakaspalvelu@bbling.fi.

Palautus

Tilaustöitä (koru omasta kuvasta tai tekstillä) lukuunottamatta on tuotteilla 14 vrk palautusoikeus. Palautetun tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa kuin lähetettäessä. Asiakas vastaa palautuksen kuluista. Virheettömän tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle n. viikon kuluessa  tuotteen saapumisesta. Toimitusmaksua  ei palauteta asiakkaalle. 

HUOM! Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:

Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut. 

Viallisen tuotteen palautus

Palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Ota silloin yhteys sähköpostiin asiakaspalvelu@bbling.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Jos tuotteen käyttöön liittyy jotain palautetta (se rikkoutuu käytössä pian tai muuta vastaavaa), niin ota matalalla kynnyksellä yhteyttä ylläolevaan asiakaspalvelun sähköpostiin. Tilanteet on pyritty selvittämään niin, että asiakas voi olla tilaukseensa tyytyväinen ja tulee mielellään uudestaan ostoksille B Bling korukauppaan.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta posti ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ja kirjeitä ehjänä perille. Tarkista paketin kunto ja sen mahdolliset vauriot jo lähetyksen noudon yhteydessä. Mikäli huomaat, että lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus välittömästi postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen uuden tuotteen toimituksen sopimiseksi. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Huomioithan, että palautetun tuotteen on oltava käyttämätön.

Force Majeure

Kauppias ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kauppias pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Tilaustöitä koskevat erityisehdot

Asiakkaalla täytyy olla tekijänoikeudet tilatussa korussa käytettävään kuvaan tai sitten tekijänoikeuksien omistajan lupa käyttää kuvaa korun tekemiseen. On myös hyvä huomioida, että asiakkaalla ei ole palautusoikeutta tuotteille, jotka valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Tämä ehto koskee myös asiakkaan toivomuksesta tehtyjä tekstikoruja.

Tilauksen tekemisen yhteydessä asiakas vakuuttaa, että kyseisen valokuvan käyttäminen ei loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, eikä siihen kohdistu mitään käyttö- tai muita oikeudellisia rajoituksia tai velvoitteita. Asiakas on velvollinen korvaamaan kaikki The Bling connection korukauppa ky:lle aiheutuvat kustannukset ja korvaukset, jotka aiheutuvat kolmannen osapuolen vaatimuksista. Kauppias voi myös kieltäytyä tekemästä korua, kun tietää sen tekemisen rikkovan kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia.

Yhteystiedot

Kaikki tilauksiin liittyvät tiedustelut voi lähettää asiakaspalvelun sähköpostiin asiakaspalvelu@bbling.fi. Voit myös käyttää chat palvelua. Jos kauppias ei ole linjoilla, saat vastauksen myöhemmin sähköpostiin.