Yrityksestä

Riikka Luon sydämellä rakennettu B Bling korukauppa

B Bling korukauppa on suomalainen yritys, jossa myydään käsintehtyjä, korunosista koottuja sekä maahantuotuja korvakoruja, kaulakoruja ja muita asusteita. Minä olen Riikka Luo ja kauppa on tulosta suuresta kiinnostuksesta korujen värikkääseen maailmaan. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja toimintaterapeutti. Kiinnostus korujen tekemiseen alkoi äitiyslomalla. Korut veivät mukanaan ja perustin B Bling korukaupan yhteistyössä softainsinööri mieheni Miaon kanssa marraskuussa 2014. Tällä hetkellä työskentelen kokopäiväisenä yrittäjänä korukaupassani. En vain saa tehdä rakastamaani työtä, vaan lisäksi yritys antaa minulle tervetullutta joustoa tiiviiseen arkeen kahden pienen lapsen äitinä. Lisää siitä, miten tähän päädyttiin löydät Riikka luo-blogista osoitteesta https://www.bbling.fi/blog

Korukaupan arvoista ja tuotteiden alkuperästä

Koen tärkeänä, että kaupassa asiointi tarjoaa visuaalisia elämyksiä sekä mielenkiintoisia ja persoonallisia tuotteita. Seuraan muotia ja olen kiinnostunut uusista trendeistä ja siitä mitä muualla maailmassa tapahtuu. Vaikutteiden pohjalta suunnittelen ja toteutan Riikka luon koruja kauppaan sekä maahantuon muita mielenkiintoisia tuotteita. Kangaskorujen materiaalit hankin Suomesta. Nahka- ja kumikoruissa käytän kierrätettyä ja teollisuuden ylijäämiä materiaaleja ja ostan ne Suomesta tai Euroopasta. Iso osa korutilauksia menee asiakkaille kustomoidusti. Korut omilla kuvilla ja teksteillä teen huolella ja kuvataiteilijan ammattitaidollani. Kuvakorujen hintaan kuuluvat aina kuvankäsittely, sommittelu, lahjarasia sekä tarvittavat neuvottelut lopullisesta korusta. Lisäksi tilaan koruja ja korunosia suoraan valmistajilta Aasiasta ja tuotteista maksetaan reilu korvaus. Kokoan suurimman osan koruista itse täällä Suomessa. Näin voin suoraan olla varmistamassa korujen turvalliset metalliosat. Esimerkiksi ketjut, tapit ja koukut ovat suurimmaksi osaksi ihoystävällistä kirurginterästä.

Toiminnassa tärkeimpänä erinomainen asiakaspalvelu

Vaikka pyrin pitämään kaupan hintatason mahdollisuuksieni mukaan kohtuullisena, on pienen kaupan kannattamatonta kilpailla isojen toimijoiden kentällä hinnoilla. B Bling korukauppa pystyy kilpailemaan persoonallisella tuotevalikoimallaan ja ennen kaikkea henkilökohtaisella ja luotettavalla palvelulla. Pyrin kehittämään B Bling korukaupan tuotteita ja palvelua edelleen ja tässä iso rooli on asiakkaiden antamalla palautteella. Jos tilattu tuote on jostain syystä loppu tai laatu odotettua huonompaa, pyrin löytämään asiakasta miellyttävän tavan korjata tilanne. Myös toimitukset hoidan niin nopeasti kuin vain yhden naisen on niitä mahdollista hoitaa. Poikkeukset toimituksissa ilmoitan aina toimitusehtojen ajankohtais-osuudessa. Kaiken kaikkiaan minulle on tärkeää ja kunnia-asia, että asiakkaalle tulee kaupasta luotettava ja hyvä fiilis, ja hän haluaa tulla vielä jatkossakin ostoksille korukauppaani.

Jos sinulla on mielessäsi jokin erityinen korupyyntö tai aikataulu tai olet kiinnostunut jälleenmyymään B Bling korukaupan tuotteita, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun kaupan chatissa tai laittaa mailia osoitteeseen asiakaspalvelu@bbling.fi. Teen mielelläni yhteistyötä myös blogien ja muiden toimijoiden kanssa. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Toivon sinulle inspiroivia hetkiä kaupassani!

 

Ystävällisin terveisin,

Riikka Luo

 

Kaupasta vastaavan yrityksen tiedot:

Tmi Riikka luo

Y-tunnus: 2575450-3

Osoite: Amiraalin puistotie 6 d 74, 02320 Espoo

Sähköposti asiakaspalvelu@bbling.fi